Ma 2024. április 17., szerda, Rudolf napja van. Holnap Andrea és Ilma napja lesz.

Támogatás

Támogassa sportegyesületünket!

Bankszámla számunk: 
K&H Bank
10402513-25115314-00000000

egyszazalek

Hogyan támogathatod? 

Támogatóink

Hírlevél

Statisztika

Címlap Hírek 2012 évi SZJA 1%

Tisztelt Sporttársaink és Támogatóink!

 

A személyi jövedelemadóról szóló törvény értelmében ebben az évben is lehetőség van arra, hogy nyilatkozatban rendelkezzünk személyi jövedelemadónk 1%-áról valamely alapítvány vagy más társadalmi szervezet javára. 

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a bajai székhellyel működő DÉMÁSZ-REZÉT Sportegyesületet azzal a kéréssel, hogy amennyiben más irányú elkötelezettsége nem gátolja, nyilatkozatát a sportegyesület javára tegye meg. Ezen támogatás, egyesületünk munkája elismerésének egyik remek formája.

Az DÉMÁSZ-REZÉT SE elsősorban tagjai és családtagjai számára biztosítja a szabadidő hasznos eltöltését. A szakosztályokban tevékenykedők részére sportprogramok szervezésével és mások által rendezett sportrendezvények részvételi lehetőségének támogatásával hozzájárul az egészséges életmód népszerűsítéséhez. Minden évben szervezi és megrendezi különböző sportágakban a Rezét Kupát.

Egyesületünk a jövőben is kiemelt feladatának tekinti az egészséges életmód és sportolás feltételeinek biztosítását, a szabadidő hasznos eltöltését, az egész családnak.

Egyesületünk adószáma: 19044651-1-03

Támogatóink a tavalyi évben is nyilatkoztak. A 2012. évben a felajánlások összege 392.505,-Ft volt a DÉMÁSZ-REZÉT SE javára, amelyért ezúton is köszönetünket fejezzük ki.

DÉMÁSZ – REZÉT SE vezetősége

 

               egyszazalek 
NYILATKOZAT LETÖLTÉSE ITT!  

 

 

egy szazalek