Ma 2024. május 18., szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Támogatás

Támogassa sportegyesületünket!

Bankszámla számunk: 
K&H Bank
10402513-25115314-00000000

egyszazalek

Hogyan támogathatod? 

Támogatóink

Hírlevél

Statisztika

Címlap Magunkról

A REZÉT Sport Egyesület 1990-ben - a rendszerváltozás idején - alakult néhány lelkes sportszerető magánszemély részvételével. Nevünket a Duna egyik holtágától kölcsönöztük, mivel az alapító tagok főleg a vízitúra szakosztályban tevékenykedtek. Később megalakult még a természetjáró, a labdarúgó, a kosárlabda, a női foci és legutóbb a horgász szakosztály.

1997-ben megváltoztattuk a nevünket, s így lett DÉMÁSZ-REZÉT SE.

2018-ban újból módosítanunk kellett nevünket. Ezúttal az eredeti névre tértünk át, új nevünk REZÉT SE.

Sportegyesületünk tisztán amatőr szabadidősport egyesületként működik. Tagjaink először baráti és ismerős körből kerültek ki, később egyre többen csatlakoztak egyesületünkhöz a városból és a környékbeli falvakból. Taglétszámunk jelenleg 120 fő körül ingadozik.
Továbbra is várjuk sorainkba a sportolni vágyó fiatalokat és idősebbeket.

Célunk minél több emberrel megszerettetni a sportot, hasznos és egészséges szabadidő eltöltésre késztetni őket, szervezett formában.

Bevételeink tagdíjból, önkormányzati támogatásból, támogatóktól, SZJA 1% felajánlásokból, pályázatokon való részvételből áll. Várjuk vállalkozók és magánszemélyek felajánlásait!
Adószámunk: 19044651-1-03

Rendezvényeinkkel, versenyeken való szereplésünkkel sikerült elérnünk, hogy nevünket nem csak Baján, hanem az országban is sok helyen ismerik, elismerik.